Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Pokoje gościnne u Janiny Czernik

Adres obiektu Wierch Głodowski 15, 34-530 Bukowina Tatrzańska
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 8 opinii
4.8
Wyposażenie 4.8
Czystość 4.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.4
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 13

 
 

Ewa z Ostrołęki
Dodano: 2016-02-07
Pobyt od: 2016-01-30 do 2016-02-06 IP: xx.6.251.243
 
 
    

Dom Pani Janiny to godne polecenia miejsce dla wszystkich. Czysto, ciepło i przytulnie w pokojach. Śniadania i obiady smaczne i obfite. Panorama Tatr za oknem. W promieniu 5 km atrakcje okolicy: termy w Bukowinie, termy w Białce i wszystkie większe ośrodki narciarskie (Jurgów, Czarna Góra, Kotelnica, Kaniówka, Rusiński) i wiele mniejszych. Polecamy narciarzom i amatorom spacerów :-)


 
 

Goście z Torunia
Dodano: 2016-01-25
Pobyt od: 2016-01-16 do 2016-01-23 IP: xx.20.3.248
 
 
 

U Pani Janinki byliśmy już drugi raz i kolejny raz wyjechaliśmy zadowoleni i niestety z dodatkiem kilogramów, bo jedzenie jest tu przepyszne.Gospodarze bardzo mili, zawsze do naszej dyspozycji, pory posiłków dostosowane do naszych potrzeb. Widoki z okien piękne, pokoje czyste i zadbane. Pewnie jeszcze tu wrócimy


 
 

Marcin
Dodano: 2015-02-09
Pobyt od: 2015-02-04 do 2015-02-09
 
 
    

Pani Janina to prawdziwa Gaździna z krwi i kości. Bardzo gościnna, miła i sympatyczna. Dom z bala prawdziwy góralski położony na wierchu z pięknymi widokami. Pokoje i łazienka standard. WI-FI działa nieźle, niestety daleko do karczm i stoków narciarskich. Pozostaje Bus albo własne auto. Zalety: widoki, gościnność, cena, a PRZEDE WSZYSTKIM WYŻYWIENIE, OBIADOKOLACJE I ŚNIADANKA TO MAJSTERSZTYK. Wady: bez łańcuchów w zimie ( śnieżnej ) nie wjedziesz pod dom.


 
 

Krzysztof z Koszalina
Dodano: 2014-07-28
Pobyt od: 2014-07-19 do 2014-07-25
 
 
 

Bardzo mile spędzony tydzień, z pięknymi widokami i wspaniałą obsługą


 
 

Agnieszka z polsko-angielską załogą.
Dodano: 2014-01-03
Pobyt od: 2013-12-29 do 2014-01-01
 
 
   

Rewelacyjny odpoczynek mimo braku zimowej pogody. Polecamy każdemu, kto chce zaznać prawdziwie góralskiej atmosfery w czystym, tradycyjnym góralskim domu z przepysznym domowym jedzeniem i w pięknej okolicy. Serdecznie pozdrawiamy Panią Janinę.


 
 

Grzegorz
Dodano: 2013-04-05
Pobyt od: 2012-12-28 do 2013-01-01
 
 
  

Dom Państwa Czerników jest naprawdę godny polecenia. To prawdziwy góralski, tradycyjny dom. Czysto, przytulnie i spokojnie:)Właściciele bardzo dbają o to aby gościom niczego nie brakowało, są to bardzo mili ludzie. Ja osobiście byłem bardzo zaskoczony standardem za tak niewielką cenę. Wszystko zgodne z opisem w internecie, a nawet dodam że w rzeczywistości jest jeszcze ładniej. A i jeszcze jedno, jedzenie pierwsza klasa:) I do tego tak dużo, nie do przejedzenia,,,, no i te dżemy, które Pani Janka serwowała nam na śniadanie, rewelacja. A jakie pyszne, domowe ciasta i desery:) Na samą myśl, ślinka mi cieknie i chce się tam powrócić. Miejsce naprawdę godne polecenia!!! PS. Pani Janko, następnym razem proszę o słoiczek dżemu malinowego, albo jagodowego:) Pozdrawiamy Was wszystkich i do zobaczenia, Grzegorz


 
 

Ania
Dodano: 2013-04-04
Pobyt od: 2013-02-10 do 2013-02-17
 
 
    

Byliśmy u Pani Janiny z mężem w lutym 2013 r. Spędziliśmy tu tylko kilka dni, ale pobyt wspominamy bardzo miło. Czysto, cieplutko i przytulnie. Pani Janina bardzo nam dogadzała. Bardzo dobre i obfite śniadania i obiadokolacje. Na pewno tu jeszcze nieraz zagościmy. Pozdrawiamy Panią Janinę i jej rodzinę. Na pewno polecimy to miejsce naszym znajomym. Jak dla nas super!


 
 

Agnieszka i Tomasz
Dodano: 2012-08-19
Pobyt od: 2012-08-04 do 2012-08-10
 
 
    

Bardzo jesteśmy zadowoleni z pobytu u p. Janiny. Miła atmosfera, jedzonko naprawdę domowe. Pani Janina to bardzo miła i serdeczna osoba. Domek w którym mieszkaliśmy położony w przecudnym miejscu z dala od zgiełku ulicznego. Na pewno odwiedzimy to miejsce jeszcze raz. I na pewno polecimy naszym znajomym i rodzinie.


 
Sebastian z Lillehammer
Dodano: 2011-09-21
Pobyt od: 2011-09-05 do 2011-09-20
 

Naprawde warto było gościć tu. Przedłużyłem sobie urlop o tydzień, bo znalazłem u Państwa Czerników więcej niż oczekiwałem. Cisza, spokój, rodzinna atmosfera w bardzo czystym domu góralskim, a na dodatek pyszne posiłki, złożyły się na bardzo udany wypoczynek. Bede tu wracał :)


 
Andrzej
Dodano: 2010-08-15
 

GORĄCO POLECAM ODPOCZYNEK W DOMU PANI JANINY !!! Gospodarze - przemili, serdeczni, pomocni Dom - drewniany, z "góralską duszą", bardzo zadbany, czysty Kuchnia - wspaniałe domowe śniadania i obiadokolacje! Parking - bezpieczny, z tyłu domu TO MIEJSCE, DO KTÓREGO CHCE SIĘ WRÓCIĆ !!!


Opinie 1-10 z 13

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Bukowina Tatrzańska w przewodniku

Alternatywa dla Zakopanego - Białka i Bukowina Tatrzańska

Alternatywa dla Zakopanego – Białka i Bukowina Tatrzańska

Tatry to nie tylko Zakopane. Proponujemy dwie miejscowości, w których odpoczniesz od gwaru i tłumów, a jednocześnie nacieszysz się górskim klimatem.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie