Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Pokoje gościnne u Janiny Czernik

Adres obiektu Wierch Głodowski 15, 34-530 Bukowina Tatrzańska
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 8 opinii
4.8
Wyposażenie 4.8
Czystość 4.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.4
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-7 z 7

 
 

Ewa z Ostrołęki
Dodano: 2016-02-07
Pobyt od: 2016-01-30 do 2016-02-06 IP: xx.6.251.243
 
 
    

Dom Pani Janiny to godne polecenia miejsce dla wszystkich. Czysto, ciepło i przytulnie w pokojach. Śniadania i obiady smaczne i obfite. Panorama Tatr za oknem. W promieniu 5 km atrakcje okolicy: termy w Bukowinie, termy w Białce i wszystkie większe ośrodki narciarskie (Jurgów, Czarna Góra, Kotelnica, Kaniówka, Rusiński) i wiele mniejszych. Polecamy narciarzom i amatorom spacerów :-)


 
 

Goście z Torunia
Dodano: 2016-01-25
Pobyt od: 2016-01-16 do 2016-01-23 IP: xx.20.3.248
 
 
 

U Pani Janinki byliśmy już drugi raz i kolejny raz wyjechaliśmy zadowoleni i niestety z dodatkiem kilogramów, bo jedzenie jest tu przepyszne.Gospodarze bardzo mili, zawsze do naszej dyspozycji, pory posiłków dostosowane do naszych potrzeb. Widoki z okien piękne, pokoje czyste i zadbane. Pewnie jeszcze tu wrócimy


 
 

Agnieszka z polsko-angielską załogą.
Dodano: 2014-01-03
Pobyt od: 2013-12-29 do 2014-01-01
 
 
   

Rewelacyjny odpoczynek mimo braku zimowej pogody. Polecamy każdemu, kto chce zaznać prawdziwie góralskiej atmosfery w czystym, tradycyjnym góralskim domu z przepysznym domowym jedzeniem i w pięknej okolicy. Serdecznie pozdrawiamy Panią Janinę.


 
 

Grzegorz
Dodano: 2013-04-05
Pobyt od: 2012-12-28 do 2013-01-01
 
 
  

Dom Państwa Czerników jest naprawdę godny polecenia. To prawdziwy góralski, tradycyjny dom. Czysto, przytulnie i spokojnie:)Właściciele bardzo dbają o to aby gościom niczego nie brakowało, są to bardzo mili ludzie. Ja osobiście byłem bardzo zaskoczony standardem za tak niewielką cenę. Wszystko zgodne z opisem w internecie, a nawet dodam że w rzeczywistości jest jeszcze ładniej. A i jeszcze jedno, jedzenie pierwsza klasa:) I do tego tak dużo, nie do przejedzenia,,,, no i te dżemy, które Pani Janka serwowała nam na śniadanie, rewelacja. A jakie pyszne, domowe ciasta i desery:) Na samą myśl, ślinka mi cieknie i chce się tam powrócić. Miejsce naprawdę godne polecenia!!! PS. Pani Janko, następnym razem proszę o słoiczek dżemu malinowego, albo jagodowego:) Pozdrawiamy Was wszystkich i do zobaczenia, Grzegorz


 
 

Agnieszka i Tomasz
Dodano: 2012-08-19
Pobyt od: 2012-08-04 do 2012-08-10
 
 
    

Bardzo jesteśmy zadowoleni z pobytu u p. Janiny. Miła atmosfera, jedzonko naprawdę domowe. Pani Janina to bardzo miła i serdeczna osoba. Domek w którym mieszkaliśmy położony w przecudnym miejscu z dala od zgiełku ulicznego. Na pewno odwiedzimy to miejsce jeszcze raz. I na pewno polecimy naszym znajomym i rodzinie.


 
Agnieszka i Iwona z rodzinami
Dodano: 2010-03-04
 

Ferie u P.Janiny wspominamy bardzo miło, super jedzenie, blisko do wyciągu, jedynie dojazd cieżki trzeba zabierac łańcuchy . Polecamy wszystkim


 
zbyszek
Dodano: 2009-08-29
 

Pobyt u P.Janiny wspominamy mile i polecamy wszystkim szukającym spokoju i dobrego jadła w ciepłej domowej atmosferze !!!


Opinie 1-7 z 7

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Bukowina Tatrzańska w przewodniku

Alternatywa dla Zakopanego - Białka i Bukowina Tatrzańska

Alternatywa dla Zakopanego – Białka i Bukowina Tatrzańska

Tatry to nie tylko Zakopane. Proponujemy dwie miejscowości, w których odpoczniesz od gwaru i tłumów, a jednocześnie nacieszysz się górskim klimatem.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie